Skip to MenuSkip to ContentSkip to Footer

Finestres d'alumini

Les finestres dalumini són la solució perfecta per a la teva llar o negoci. Amb elles podràs gaudir d'un aïllament tèrmic i acústic excel·lent, una gran resistència i durabilitat, i un disseny modern i elegant. A més, les finestres d'alumini s'adapten a qualsevol tipus d'espai i de necessitat, gràcies a la seva àmplia varietat de sistemes, acabats i accessoris.

A Pertec som distribuïdors oficials d'Exlabesa, empresa líder en l'extrusió de perfils d'alumini, amb més de 50 anys d'experiència i presència internacional. T'oferim un servei integral, des de l'assessorament tècnic i comercial fins a la instal·lació i el manteniment de les finestres. Comptem amb un equip professional i qualificat, que garanteix la màxima qualitat i satisfacció.

No ho dubtis més i contacta amb nosaltres per sol·licitar el teu pressupost sense cap compromís. Us mostrarem les millors opcions per al vostre projecte i us beneficiareu dels avantatges d'escollir les finestres d'alumini. Estem segurs que quedaràs encantat amb el resultat.

Fes de casa teva un lloc més segur,
 acollidor i bell amb Pertec.
DEMANA PRESSUPOST
© 2023 Pertec SL - todos derechos reservados | Sitemap