Skip to MenuSkip to ContentSkip to Footer

MALLORQUINES

Les mallorquines són un tipus de persianes que es caracteritzen per tenir lamel·les orientables o fixes, que permeten regular l'entrada de llum i aire a l'interior de l'habitatge. Les mallorquines són una solució ideal per protegir les finestres del sol, el vent i la pluja, i per crear un ambient acollidor i privat.

 

A Pertec som experts en la instal·lació de mallorquines d'alumini i PVC, dos materials que us ofereixen múltiples beneficis per a aquest tipus de persianes. L'alumini i el PVC són lleugers, resistents i fàcils de netejar, ia més us permeten escollir entre diferents dissenys, colors i acabats. També t'ofereixen un bon aïllament tèrmic i acústic, cosa que es tradueix en un major confort i estalvi.

 

No esperis més i contacta amb nosaltres per sol·licitar el teu pressupost sense cap compromís. Et mostrarem les millors opcions per al teu projecte i t'instal·larem les mallorquines d'alumini o PVC amb totes les garanties. Comptem amb un equip professional i qualificat, que garanteix la màxima qualitat i satisfacció.

El nostre Catàleg

Fes de casa teva un lloc més segur,
 acollidor i bell amb Pertec.
DEMANA PRESSUPOST
© 2023 Pertec SL - todos derechos reservados | Sitemap