Skip to MenuSkip to ContentSkip to Footer

ALUMINI SOLDAT

A Pertec, som especialistes en la fabricació de tancaments residencials utilitzant alumini soldat com a material principal. A través de la nostra marca SOLDAL, comptem amb un gran equip d'experts en la fabricació de tot tipus de tancaments residencials a Cubelles i rodalies. A la nostra empresa, apostem per la qualitat en cada detall, oferint solucions personalitzades adaptades a les necessitats i gustos dels nostres clients.

 

L´alumini soldat és un material de gran durabilitat i resistència, a més de ser lleuger i comptar amb una àmplia gamma d´acabats possibles. A Pertec ens enfoquem en l'eficiència energètica i el control de temperatura, oferint solucions que garanteixen l'aïllament tèrmic i acústic, així com un manteniment senzill i econòmic.

 

Ens encarreguem de tot el procés de fabricació, des del disseny personalitzat fins a la instal·lació final, garantint la màxima qualitat i la satisfacció del client. A més, ens adaptem constantment a les tendències del mercat ia les darreres innovacions tècniques, per oferir sempre les solucions més eficients i modernes.

 

A Pertec, estem compromesos amb la qualitat de la nostra feina i amb garantir la seguretat i el benestar dels nostres clients. Si busques tancaments residencials d'alta qualitat, no dubtis a contactar amb nosaltres i sol·licitar un pressupost sense compromís. Estem a la teva disposició!

Fes de casa teva un lloc més segur,
 acollidor i bell amb Pertec.
DEMANA PRESSUPOST
© 2023 Pertec SL - todos derechos reservados | Sitemap